Advertisement

Manavgat Yangın Son Durum - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Yangın Manavgat ... - Antalya manavgat yangınımız kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de çıkan bir yangın hala devam ediyor.

Manavgat Yangın Son Durum - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Yangın Manavgat ... - Antalya manavgat yangınımız kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de çıkan bir yangın hala devam ediyor.. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 mahalle muhtarının şüphelenerek durumu ekiplere bildirmesiyle başlatılan arama çalışmaları sonucu ulaşılan. Yangında, evinde yalnız olan 82 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti. İşte dehşete düşüren yangında son durum.

Yangın devam ederken vatandaşlar son durumu merak ediyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var dedi. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya manavgat yangınımız kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de çıkan bir yangın hala devam ediyor. Ahırdaki hayvanlarını son anda kurtardığını gözyaşlarıyla ifade eden galip kara, evden kaçtım ben.

Manavgat'taki büyük yangın devam ediyor! Çok sayıda ...
Manavgat'taki büyük yangın devam ediyor! Çok sayıda ... from www.havadisbursa.com
En son tepeden baktığımda mahalle komple yanıyordu. Manavgat'taki yangın felaketinde son durum. Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Manavgat hatipler'de 3 katlı evde yangın çıktı. Eşimi ve çocuklarımı alıp kaçtım. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. İşte dehşete düşüren yangında son durum. İnternet öncesi bilgisayar kullanmış i̇nsanların çok i̇yi bildiği 15 durum.

Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. İşte dehşete düşüren yangında son durum. Yangın dumanından 62 vatandaşın etkilendiği öğrenilirken, bölgedeki birçok ev ve arazi de küle döndü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Dalgaya doğru gidiyoruz karadeniz doğalgazında ilk ateş! Ahırdaki hayvanlarını son anda kurtardığını gözyaşlarıyla ifade eden galip kara, evden kaçtım ben. Yangında, evinde yalnız olan 82 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti. 5 mahalle boşaltıldı, evler yandı, hayvanlar telef oldu. Bakan pakdemirli, dumandan etkilenen vatandaşlardan 2'si hariç hepsinin taburcu olduğunu belirterek, gece boyunca da mücadelemiz yangını bir an evvel kontrol altına almak. Sanayi̇de yangin manavgat sanayi sitesindeki hurdacılar bloğundaki bir plastik atık işyerine ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki kimi meskenler boşaltıldı.

En az 62 kişi duman nedeniyle hastaneye başvurdu. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var dedi. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında başlayan yangına, çevre illerdeki ekiplerin de desteğiyle karadan ve havadan müdahale sürüyor. Afetlere, acil durumlara ve kurumsal gelişmelere dair son gelişmelere ulaşabilir, proje çağrılarını ve duyuruları inceleyebilirsiniz.

Manavgat'taki yangın evleri kül etti - Haber3
Manavgat'taki yangın evleri kül etti - Haber3 from i.haber3.com
Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki kimi meskenler boşaltıldı. Antalya manavgat yangınında son durum nedir, yangın söndürüldü mü? Yangın şu an itibarıyla ilerlemesiyle ilgili maalesef rüzgarın durumu, nemin düşüklüğü ve diğer faktörler yangın büyümesine yardımcı oluyor. İşte manavgat yangınında son durum… Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var dedi. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını bölgesinde incelemelerde bulundu. Sanayi̇de yangin manavgat sanayi sitesindeki hurdacılar bloğundaki bir plastik atık işyerine ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır.

Yangında, evinde yalnız olan 82 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti.

Yangın dumanından 62 vatandaşın etkilendiği öğrenilirken, bölgedeki birçok ev ve arazi de küle döndü. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki evler önemli ölçüde boşaltıldı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisi ile kontrol altına alınmaya çalışılan yangın hala söndürülebilmiş değil. Antalya manavgat yangınımız kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de çıkan bir yangın hala devam ediyor. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 mahalle muhtarının şüphelenerek durumu ekiplere bildirmesiyle başlatılan arama çalışmaları sonucu ulaşılan. Sıklıkla antalya manavgat yangını söndürüldü mü? Manavgat'ta dört farklı noktada çıkan yangın, yerleşim yerlerine ulaştı. En son tepeden baktığımda mahalle komple yanıyordu. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Yangına dair son durum ne?

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Sağlık bakanı fahrettin koca, bölgede yaşanan yangına devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. Çok sayıda mahalle boşaltıldı (manavgat son durum). Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu.

Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ...
Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ... from foto.sondakika.com
Yangın çıkarmak isteyen kişi yakalandı son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma uzman isimden korkutan açıklama: Rüzgarın da tesiriyle kısa müddette yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale başladı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var dedi. Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınıa sağlık bakanlığı'nca 19 ambulans, 6 umke ve bir mobil komuta aracının sevk edildiğini bildirdi. Rüzgarın etkisiyle hızlıca yayılan alevlere müdahale edilse de, yangın tamamen kontrol altına alınamadı. Ahırdaki hayvanlarını son anda kurtardığını gözyaşlarıyla ifade eden galip kara, evden kaçtım ben. Manavgat'taki yangın felaketinde son durum.

Rüzgarın etkisiyle hızlıca yayılan alevlere müdahale edilse de, yangın tamamen kontrol altına alınamadı.

Manavgat kızılot mahallesi'nde tarihi taş evde yangın tehlikesi. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve bakanımız dr. Afad, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangınla ilgili son durumu paylaştı. En son tepeden baktığımda mahalle komple yanıyordu. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yangında, evinde yalnız olan 82 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var dedi. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bilim kurulu toplantısı sonrası b. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. 5 mahalle boşaltıldı, evler yandı, hayvanlar telef oldu. Bakan pakdemirli, dumandan etkilenen vatandaşlardan 2'si hariç hepsinin taburcu olduğunu belirterek, gece boyunca da mücadelemiz yangını bir an evvel kontrol altına almak. 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisi ile kontrol altına alınmaya çalışılan yangın hala söndürülebilmiş değil.

Posting Komentar

0 Komentar